Mannen hoeven niet te emmeren

Inderdaad. Want een markt zonder aanbod voor mannen is geen porem. Ook voor de heren hebben wij een mooie selectie aan marktkramers weten te strikken. Zowel jong als oud kan geld bij ons verpatsen. 

De hele mikmak voor vader en kind

Exclusieve, handgemaakte shirts voor mannen en hun mini’s. Met By Ferial kunnen pappa en kind stralen als een Mokumse ster in dezelfde outfits. Alle items zijn handgemaakt, uniek en  met gezellige prints. Op De Amsterdamsche Kerstmarkt kan jij ook de speciale kerst collectie scoren.

Kerstheld op sokken

Sokken zijn altijd een goed kerstcadeau. Tenminste, als je het goede paar weet te vinden. Daar helpen wij jou een voetje bij. Daarom op de markt: Heroes on Socks en Qnoop. Beide merken staan voor kwaliteit en verkopen zowel sokken met rustige als drukke prints. Komt er bij jou altijd maar één sok uit de was? Dan hoef je met Qnoop nooit meer stenis te lopen maken. Door een speciaal knoopje en lusje raken die twee elkaar nooit meer kwijt.

 

Goed gestrikt staat netjes

Een kerstdas, kantoordas, feestdas, studentendas of schoonoudersdas, een Hippe Das! Deze marktkramer haalt alles uit de kast om elke dag tot een dasdag te bekronen. En eigenlijk begrijpen we dat wel, want kijk eens naar al die mooie kleuren, dessins en materialen? Je vindt bij Hippe Das ook bretels, strikken, combinatiesets én een speciale kerstcollectie. Combineren kun je leren. En anders helpt Hippe Das je wel, zij hebben er immers sjoege van.

 

Mokums kersthout

Maak kennis met ’s wereld veiligste manier om hout te hakken. Neem de Kindling Cracker, pak een stuk hout en sla er bovenop. Tjakka! Klaar is Kerst. Lekker stoken tijdens het kerstdiner. Dit accessoire bestaat uit een massief stuk hoogwaardig gietijzer en is gemaakt in een Australische gieterij. Een duurzaam product dat met een beetje geluk (en goed onderhoud) generaties lang mee gaat. Zou zelf houthakken jou een biet  zijn? Ga op bezoek bij Heppiehout. Zij verkopen onder andere bijzet- en salontafels, hockers, zuilen, fietskratten, robuuste wijnrekken en sleutelbordjes. En dat alles voor een habbekrats.